Köszöntjük honlapunkon !
IPARI  ÉS  KERESKEDELMI  KFT.
Katalógus letöltése Katalógus letöltése - RAIL FLEX ® FLEXIBLE  SOLUTIONS
Fontosabb műszaki adatok
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
GRANUFLEX panelrendszer közúti és vasúti zajvédő falakhoz
A GRANUFLEX zajvédő panelrendszer egyedülálló módon döntő részben gumiabroncshulladék hasznosításából származó anyagokból készül, a hulladékhasznosítás és a zajterhelés csökkentése révén kétszeresen elősegítve a környezet védelmét. A GRANUFLEX zajvédő panel külső és belső anyagainak lényegesen eltérő összetétele a szerkezet átlag feletti zajcsillapítását biztosítja.
A panelek belsejébe beépített merevített acél keret önállóan is biztosítja a zajvédő falakra vonatkozó szabvány előírásai szerinti merevséget, a szélnyomással, a hókotrás miatt lehetséges terheléssel és az egyéb igénybevételekkel szembeni ellenállást. rugalmas gumiőrleményes anyaga miatt a panel ugyanakkor nagyobb balesetek esetén a merev betonszerkezetekhez képest a roncsolódás, illetve a személyi sérülés mértékét jelentősen csökkenti.
Az 500 mm magas GRANUFLEX zajvédő panelek 4,0 m távolságban elhelyezett oszlopok közé tervezettek. A panelek vastagsága a zajvédő fal oszlopainak tervezett méreteihez igazodik, alapesetben az EN szabvány szerinti HEA 160 profilú acéloszlophoz tartozóan 130 mm.
Granuflex Kft. 2014